Team van osteopaat, podoloog & diëtist voor integrale aanpak

Ons Team

Sophie Donadi - Podoloog

Sophie Donadi - Podoloog

Sophie is sinds juni 2015 afgestudeerd aan de Artevelde Hogeschool als bachelor in de podologie. Bovendien is ze al jaren gebeten door de sport, vandaar haar grote belangstelling voor gezondheid en wetenschap. Zelf is ze ook een fervente langeafstandsatlete. Die interesse in sport drijft haar tot het volgen van verschillende bijscholingen in (sport)schoenadvies, (sport)blessures en de preventie ervan.

Tijdens een buitenlandse stage in Málaga (Spanje) en andere binnenlandse stages heeft ze verschillende technieken qua zooltherapie geleerd om u ook op dat vlak een oplossing voor uw probleem te kunnen bieden.

Daarnaast werkt Sophie nog in een andere privépraktijk waar ze bijkomende ervaring opdoet qua huid- en nagelproblematiek ter hoogte van de voet.

Sophie is lid van de Belgische Vereniging der Podologen (BVP-ABP).

Enya Voet - Osteopaat

Enya Voet - Osteopaat D.O.

Enya is afgestudeerd aan The International Academy of Osteopathy in juli 2014. Na het behalen van haar diploma is ze gestart met een driejarige opleiding tot sportosteopaat. De keuze voor osteopathie vloeide voort uit haar interesse voor gezondheid, wetenschap en de werking van het menselijk lichaam. Binnen de osteopathie spitst ze zich vooral toe op de invloed van voeding en sportgerichte behandelingen.

In haar jeugdjaren beoefende ze verschillende sporten (judo, paardrijden, tennis,...) en zo is de sportmicrobe gegroeid. Ze concentreert zich nu op atletiek waarbij ze ook aan competitie doet. Als wedstrijdatlete kan ze zich perfect inbeelden welke invloeden het lichaam van een sporter doorstaat.

Enya werkt twee dagen per week ook elders en ze volgt op regelmatige basis bijscholingen.

Enya is aangesloten lid van de beroepsvereniging der Belgische osteopaten (BVBO-UPOB).

Jolien Kennis - Diëtiste

Jolien Kennis - Diëtiste

Jolien Kennis is erkende diëtiste. In juni 2017 studeerde ze af in de voedings- en dieetkunde met onderscheiding waarbij ze ook een prijs voor verdienstelijkste studente kreeg van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten.

De passie voor gezonde voeding en een gezonde levensstijl ontstond al jaren eerder. Als tiener begon ze met lopen, nadien raakte ze gepassioneerd door pilates en gezonde voeding. Daardoor leek de keuze om voedings- en dieetleer te studeren plots erg logisch.

Als diëtiste is Jolien erg veelzijdig. Bij haar kan u terecht voor voedingsadvies bij overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, sport, zwangerschap, enzovoort. Bovendien is advies op maat van kinderen geven niet vreemd voor Jolien. Ook is ze gespecialiseerd in de begeleiding bij een vegetarische of veganistische levensstijl.

De wetenschap rond voeding en dieet is zeer dynamisch. Levenslang leren blijft dan ook zeer belangrijk voor Jolien.

Jolien maakt deel uit van de beroepsvereniging van voedingsdeskundigen en diëtisten (VBVD).